Over ons

Duurzaam Kozijn Nederland bestaat uit een dynamisch team met de nodige ervaring in de kunststof techniek. Mede door de jaren lange ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat om net dat beetje extra te leveren. Bij Duurzaam Kozijn Nederland staat de wens van de klant voorop. Wij zorgen ervoor dat uw reis naar nieuwe kunststof kozijnen deskundig en perfect verloopt!

Wij kiezen voor kozijnen van Schüco!

Wij van Duurzaam Kozijn Nederland kiezen bewust voor de kozijnen van de Schüco Groep. De Schüco Groep ontwikkelt en verkoopt systeemoplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, veiligheidstechnologie en zonwering.

Met wereldwijd meer dan 4.900 medewerkers streeft Schüco naar leiderschap in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen. Zij testen dit voor de kozijnen en gevels van uiteenlopende typen gebouwen, rekening houdend met lokale behoeften en eisen. Gemiddeld werken 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders samen met Schüco. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen.

Kunststof kozijnen


Kunststof kozijnen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen en dat is uiteraard niet voor niets. Kunststof is een relatief betaalbare materiaalsoort waaraan een aantal aantrekkelijke voordelen vastzitten. Op die voordelen, maar ook op de nadelen, gaan we hieronder in. Zijn kunststof kozijnen aan u besteedt of passen aluminium of houten kozijnen toch beter bij uw smaak en woning?

CT70 corona profiel

Waarom zijn kunststof kozijnen terug te vinden in steeds meer woningen? We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Betaalbaarheid
  • Hoge isolatiewaarde
  • Keuze uit de meest uiteenlopende kleuren
  • Keuze uit verschillende patronen, zodat u bijvoorbeeld kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout kunt laten plaatsen
  • Kunststof kozijnen gaan over het algemeen tientallen jaren mee
  • Nauwelijks onderhoud

Het grootste bezwaar tegen kunststof kozijnen is het uiterlijk. Als u een liefhebber bent van klassieke, natuurlijke kozijnen, is het goed mogelijk dat uw voorkeur uitgaat naar houten kozijnen. Houd er echter rekening mee dat kunststof kozijnen qua uiterlijk steeds dichter in de buurt komen van authentieke houten kozijnen! Het grootste verschil tussen kunststof en aluminium kozijnen zit ‘m in het uiterlijk: aluminium is gladder en oogt strakker.

Wij werken op basis van een vrijblijvend advies gesprek om uw woning duidelijk in kaart te brengen en aan tafel een vrijblijvende offerte op schrift te zetten. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 053-8200966 of mailen naar info@duurzaamkozijnnederland.nl.