Bespaar

Bespaar &

Verduurzaam!

Met isolerende kunststof kozijnen van Duurzaam Kozijn Nederland!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom kunststof kozijnen?

Verduurzamen was nog nooit zo voordelig!

Kunststof kozijnen inclusief HR++ beglazing, bij u geplaatst vanaf €49,- p/m via het Nationaal Warmtefonds!

Partners & leveranciers.

Onze werkwijze.

duurzaam-kozijn-nederland-13
| Stap 1
Aanvraag Offerte of adviesgesprek
Wij nemen contact met u op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs.
duurzaam-kozijn-nederland-14
| Stap 2
Adviseur komt langs
Hij geeft u deskundig advies en bespreekt de mogelijkheden. U krijgt gelijk aan tafel een indicatieve offerte opgesteld.
duurzaam-kozijn-nederland-15
| Stap 3
Inmeten
Bent u akkoord met de offerte, dan komt de inmeter om alles tot op de mm in te meten. Vervolgens worden de elementen besteld.
duurzaam-kozijn-nederland-16
| Stap 4
Montage
Zijn de elementen binnen, dan maken we een afspraak om alles te monteren.
duurzaam-kozijn-nederland-17
| Stap 5
Oplevering
Na montage wordt uw woning naar tevredenheid opgeleverd.

Wat onze klanten over ons zeggen.

Erik De Jong
Erik De Jong
8. Juni, 2022.
Ik rekommandearje prachtige frames en doarren goed en profesjonele dit bedriuw opsmite
Emely Uytendaal
Emely Uytendaal
20. Mei, 2022.
Een mooi bedrijf met super gemotiveerde medewerkers. Van begingesprek tot eindaflevering allemaal vakmannen. Eerste gesprek advies op maat, bij het inmeten werd meegedacht en kwamen we toch weer tot mooie nieuwe inzichten. De plaatsing verliep soepel, zeer bekwame vakmannen die wisten wat ze deden en vooral ook meedachten met ons als klant. Fijne mannen om over de vloer te hebben. Als de horren nageleverd worden en wij geen idee hebben hoe deze te plaatsen, telefonisch bijgestaan en zelfs met twee linkerhanden dusdanig begeleid dat ze er nu in zitten. Twee beschadigde ramen inmiddels soepel vervangen. Super eindreslutaat waar we nu echt van kunnen gaan genieten. Prachtig bedrijf wat ik bij iedereen zal aanraden!! Bedankt Duurzaam Kozijn Nederland.
Rene van Putten
Rene van Putten
2. Mei, 2022.
Topwerk! Na enig speuwerk uitgekomen bij Duurzaamkozijn Nederland . Na een persoonlijk gesprek over wensen, mogelijkheden, prijs en aanvangstermijn offerte opgemaakt.In overleg afgesproken wanneer werkzaamheden zouden plaatsvinden. Tussentijds wordt er nog contact opgenomen. Afspraken worden nagekomen. Werktijden ook overlegd en nagekomen. Heel aardige/vriendelijke mensen die van aanpakken weten. Er wordt vakwerk afgeleverd. Het resultaat is geweldig! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen !
S
S
14. April, 2022.
Bij duurzaamkozijn is alles top en snel geregeld! Alles is naar wens geleverd en gemonteerd! De montage is uitstekend uitgevoerd door echte vakmensen. Ook de contactpersoon is altijd oplossend en snel! Echte aanrader!
Ramon Granneman
Ramon Granneman
25. Maart, 2022.
Zojuist is het installatieteam op weg gegaan naar een welverdiend weekend. Wat een top team met elkaar. Manuel, Gert-jan, Richard en zijn zoon (van wie ik de naam dus kwijt ben). Echt top werk geleverd. Het hele huis voorzien van kunstof kozijnen en keralit tegen voor- en achtergevel. Top afwerking. En top service. Ook van het verkoop team Jeffrey, Martin en Justin. Bedankt allemaal! Het is alsof wijeen compleet nieuwe woning hebben.
Rene Drenth
Rene Drenth
9. Maart, 2022.
We zijn goed geholpen door dit bedrijf. Ze zijn vakkundig en komen hun belofte na. Plaatsing was snel en de jongens wisten ter plekke dingen die niet zo standaard waren na tevredenheid op te lossen.
natasja venneman
natasja venneman
9. Maart, 2022.
Snel en een goede service. Goed bereikbaar een tervreden klant. Top personeel!
Peter Cuijpers
Peter Cuijpers
4. Februari, 2022.
Hallo ik ben Peter Cuijpers en had een koopovereenkomst van duurzaam kozijn dat heel redelijk is maar door omstandig heden kan ik het nu niet door laten gaan ,nu doet het bedrijf daar niet moeilijk over dat schept vertrouwen. Ik kon de koopovereenkomst zonder annulering kosten verbreken.Het is een aanrader als je overweegt ramen of deuren wilt vernieuwen ,fijne mensen goede uitleg 5 sterren zeker waard gr Peter
Freddie Berkenpies
Freddie Berkenpies
12. Januari, 2022.
goede monteurs werken netjes en zuiver. komen hun afspraken na.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vrijblijvend een offerte aanvragen.

Liever eerst een adviesgesprek?

Adviesgesprek aanvragen.