Mooie klus mogen doen in de wijk Stroinkslanden. Onze monteurs Gertjan en Manuel hebben deze woning compleet voorzien van Schüco kozijnen, HR++ beglazing, Keralit en deuren. We zien het steeds vaker terugkomen dat klanten voor de kleur Antraciet (RAL: 7016) gaan met zowel de vaste kozijndelen als de draaidelen. Antraciet creëert een warme uitstraling en oogt modern en strak.

De klant gaf aan dat ze voornamelijk merkten dat het zoveel stiller was in huis na het plaatsen. Kunststof kozijnen en HR++ beglazing zorgen niet alleen voor isolatie, maar ook voor geluidswering. Daarnaast heeft de klant gekozen om achter een groot kozijn te laten plaatsen, wat voor veel meer natuurlijk licht zorgt in de woonkamer. Een uitstekende keuze. Bekijk hieronder het voor en na resultaat!

Onze adviseurs proberen altijd mee te denken in hoe de licht inval in uw woning optimaal benut kan worden. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. In dit gesprek leggen we alles tot in de detail uit en brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn voor uw woning.