Een mooie klus mogen doen dichterbij huis in de wijk Hengelose Es en je raadt het al in Hengelo! Hoewel de meeste woningen waren opgeknapt door de woning bouw, omdat het huur woningen waren, bleven de koopwoningen achter. De eigenaren van deze woning hadden de keus al snel gemaakt om niet achter te blijven en hadden ons, Duurzaam Kozijn Nederland, benaderd om de situatie te komen bekijken.

Een rijtjes woning met veel gevelbekleding. Je ziet het nog steeds super veel. Dit is een stijl die voornamelijk afstamt uit de jaren 70 en 80, die natuurlijk tegenwoordig (mits goed onderhouden) wel een keer aan zijn eind is. We zien steeds meer eigenaren van dit soort woningen overstappen op kunststof. Wij vervangen dan zoals vaker vermeld de bekleding door Keralit. Dit is een onderhoudsarme kunststof soort met een speciale UV coating.

We hebben naast het Keralit ook natuurlijk de kozijnen vervangen, mooie openslaande tuindeuren en natuurlijk alles inclusief de nieuwste HR++ beglazing. De kleuren die de klant heeft gekozen zijn Antraciet (RAL: 7016) en Wit (RAL: 9010). Bekijk hieronder het eind resultaat! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op.