Onze monteurs Jorick, Dennis en Huub zijn druk geweest in de Achterhoek, namelijk in Silvolde. Naast dat deze gehele woning voorzien moest worden van kunststof kozijnen en deuren, hebben we ook een schuifpui geplaatst. Dit was een flinke klus, want zoals te zien op de foto’s was er nog geen gevel opening hiervoor. Toch wou de klant een schuifpui, dus wat hebben we precies gedaan?

Voordat we een gevelopening gaan maken voor een schuifpui of openslaande tuindeuren, kijken we of de constructie een dragende functie bevat. In dit geval was dat zo. We hebben al het metselwerk verwijdert en de constructie moeten stutten. Boven in de gevelopening hebben we een stalen latei moeten aanbrengen om zo de dragende functie te waarborgen. Vervolgens hebben we de schuifpui kunnen plaatsen, alles weer netjes dicht gemetseld en compleet afgewerkt aan zowel de buiten als binnenzijde. Het resultaat mag er zeker zijn!

De kleuren die de klant heeft gekozen zijn Antraciet (RAL: 7016) en Wit (RAL: 9001). Bekijk hieronder het proces van het plaatsen van de schuifpui. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een schuifpui in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op!