We zijn gek op ons werk en helemaal als we opnieuw door bestaande klanten worden benaderd om hun woning een compleet geheel te maken. In 2021 zijn we gestart met het vervangen van de hele achterkant bij deze Drive-in woning in Veendam. Hier hebben we alles vervangen inclusief een prachtige schuifpui. Na 2 jaar hebben de bewoners de beslissing gemaakt om ook door ons de voorkant te laten vervangen. Door dit vertrouwen, maakt het ons werk alleen maar leuker! Het plaatje is nu helemaal compleet. Zoals te zien op de foto’s waren de kozijnen, gevelbekleding, deuren en boeibeplating flink aan vervanging toe. Ze zijn vervangen door Schüco CT70 kozijnen, deuren, Keralit gevelbekleding en HR++ beglazing.

Onze jongens hebben genoten om deze klus te mogen doen en dat is te zien in het eindresultaat. De klant heeft gekozen voor de kleuren Antraciet (RAL: 7016) en Wit (RAL: 9016). Wij willen deze familie bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen ze heel veel (woon) plezier met hun nieuwe kozijnen.

We zien vaker dat klanten hun woning in meerdere keren aanpakken. Dit kan persoonlijk zijn, maar ook een financiële kwestie. Wij snappen dat het niet altijd mogelijk is om een woning in 1 keer te voorzien van de gewenste elementen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw woning, kunt u altijd kosteloos één van onze adviseurs raadplegen.